Reporting
  ●  
Controlling
  ●  
Training

Oplossingen en diensten


Reporting

Reporting

Data is ingewikkeld, maar het analyseren en zoeken naar antwoorden mag niet complex en tijdsintensief zijn. Inzicht krijgen in je data moet makkelijk toegankelijk en up to date zijn.
Controlling

Controlling

Wij bieden ook consultancy services aan op vlak van Business controlling & Reporting, Functionele analyses, Financieel management, …
Training

Training

Een inhouse training zorgt ervoor dat je medewerkers de nodige kennis en vaardigheden verwerft welke een efficiëntieverbetering betekent voor hun dagdagelijks werk en een meerwaarde genereert voor het bedrijf.
Elem3nts

Wie zijn we?

ELEM3NTS is opgericht door Sylvio Rodriguez en bestaat uit een bekwaam team van specialisten op vlak van Reporting, IT, Finance en Controlling. Zaakvoerder, Sylvio Rodriguez, heeft ruime ervaring als Finance & Administration manager bij oa ING Europe, DEME en is zelf ook programmeur BI Rapporterings applicaties QlikSense, Power BI en is expert in Excel.

Maak een afspraak


Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we met je meedenken naar de noden en behoeftes en je begeleiden in het proces

Elem3nts logo

Contact

C-mine crib
3600 Genk
+32 468 28 65 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us


Copyright © elem3nts.be | Privacy policy
Website by It's me