Over Elem3nts

Uw expert voor Reporting, IT, Finance en Controlling

ELEM3NTS is opgericht door Sylvio Rodriguez en bestaat uit een bekwaam team van specialisten op vlak van Reporting, IT, Finance en Controlling.

Zaakvoerder, Sylvio Rodriguez, heeft ruime ervaring als Finance & Administration manager bij oa ING Europe, DEME en is zelf ook programmeur BI Rapporterings applicaties QlikSense, Power BI en is expert in Excel. Door zijn brede ervaring kent hij de noden en behoeftes van de business en kan hij kort op de bal springen en op kort termijn met oplossingen komen die functioneel zijn voor u als eindgebruiker.

ELEM3NTS zet je doelstelling om in cijfers en assisteert je in de haalbaarheid van je projecten. Wij zetten je cijfers om naar de taal die jij als bedrijfsleider graag wenst te spreken. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van geautomatiseerde management rapporteringen en bieden je hierbij de nodige economische strategische business feedback.

ELEM3NTS is erkend dienstverlener voor Advies bij KMO-Portefeuille met registratienummer DV.A219807 Voor de aanvraag ervan kan je terecht op de website van Agentschap Ondernemen: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Bezoek ons in de C-mine Crib in Genk:

C-mine crib
3600 Genk

Sylvio Rodriguez
C-mine crib

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee jij als kleine of middelgrote onderneming bedrijfsadvies kan bekostigen.

ELEM3NTS is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor krijg jij als gevestigde onderneming of zelfstandige in Vlaanderen een subsidie van 30 of 40% op de advieskost (naargelang de grootte van jouw bedrijf).

Voor meer info kan je terecht op de website van Agentschap Ondernemen: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/hoeveel-subsidies-kan-ik-krijgen

Elem3nts

Maak een afspraak


Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we met je meedenken naar de noden en behoeftes en je begeleiden in het proces

Elem3nts logo

Contact

C-mine crib
3600 Genk
+32 468 28 65 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us


Copyright © elem3nts.be | Privacy policy
Website by It's me